جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

همه چیز درباره سنگ کیسه صفرا

  • کد خبر: ۱۳۹۵۲۶
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱
همه چیز درباره سنگ کیسه صفرا
سنگ‌های صفراوی را می‌توان تجمع مجموعه‌ای از مواد صفراوی در کیسه صفرا نامید؛ اما آیا می‌دانید که اندازه آن‌ها می‌تواند به اندازه یک ذره شن یا حتی به اندازه یک توپ بزرگ باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، گاهی اوقات این سنگ ها می توانند عوارضی مانند عفونت، یرقان، سپتیسمی، پانکراتیت و یا مشکلات دیگری ایجاد کنند.

کیسه صفرا عضوی در بخش تحتانی کبد است که صفرای ترشح شده از کبد در آن تجمع یافته و هنگام نیاز از طریق مجرای صفراوی مشترک (CBD) به روده باریک ریخته می‌شود.

سنگ کیسه صفرا به معنای سنگ های کوچک تشکیل شده از کلسترول است که در کیسه صفرا تشکیل می شوند.

دکتر "نئتا مودی"، یکی از متخصصان هندی در این باره گفت: سنگ کیسه صفرا فقط علائم رایجی مانند اسیدیته شدن بیش از حد، حالت تهوع و درد شکم را منجر می شود با این حال، این سنگ ها بعداً می توانند عوارض زیادی را ایجاد کنند. بهتر است به این علائم توجه داشته باشید و فوراً با پزشک مشورت کنید.

علل ایجاد سنگ کیسه صفرا

دکتر نئتا مودی توضیح داد: سنگ های صفراوی به دلیل عدم تعادل در ترکیب شیمیایی صفرا در داخل کیسه صفرا ایجاد می شوند. بنابراین، کلسترول صفرا بیش از حد بالا می رود و کلسترول اضافی به سنگ تبدیل می شود. اگر فردی اضافه وزن و دیابت داشته باشد و زیاد چربی مصرف کند، در معرض خطر بیشتری قرار دارد. در صورت مشاهده علائمی مانند درد مکرر در ناحیه شکم، اسیدیته شدن بیش از حد، حالت تهوع، استفراغ و ... به پزشک مراجعه کنید زیرا تاخیر در تشخیص می تواند منجر به عوارض دیگری شود.

تشخیص

به گفته دکتر نئتا مودی، برای تایید تشخیص سنگ کیسه صفرا، جراح شما را به طور کامل معاینه می کند. وی همچنین افزود: پزشک در مورد سابقه بیماری شما نیز سوال خواهد کرد. سپس از شما خواسته می شود که آزمایش خون و سونوگرافی انجام دهید. گاهی اوقات سی تی اسکن نیز می تواند برای بیمار مفید باشد. پزشک پس از تاییدِ تشخیص این عارضه، یک روند درمانی مناسب را به بیمار پیشنهاد خواهد کرد.

درمان

به گزارش هندوستان تایمز، این متخصص توصیه کرد: فرد باید فقط دستورالعمل های داده شده توسط پزشک را دنبال کند. اگر علائمی مانند درد شکم، یرقان و حتی پانکراتیت دارید، جراحی "کوله سیستکتومی" برای برداشتن کیسه صفرا برای شما توصیه می شود. با این حال جراحی "لاپاراسکوپی" ترجیح داده می شود زیرا خطر کمتر و بهبودی سریعتر دارد و ایمن است. پس از برداشتن کیسه صفرا، بیماران می توانند با یک رژیم غذایی عادی، زندگی عادی خود را ادامه دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->